top of page
_Q8A2454_edited.jpg

Over mij

Ik ben opgegroeid in het Groningse Westerwolde op de boerderij van mijn ouders, met het boerenleven had ik niet zo veel. Ik vond het fijner om bij mijn nichtje in Winschoten te zijn, want zij woonde midden in het dorp en had vele contacten met andere kinderen. Toen was het waarschijnlijk al duidelijk dat ik een ‘mensenmens’ ben, graag in contact met anderen, hoewel ik ook heel goed alleen kan zijn. 

Mijn interesses en hobby's zijn: levensverhalen van anderen aanhoren, lezen en dan vooral boeken/artikelen over psychologie, zelfontwikkeling en 'mysteries' van het universum o.a. de Wet van de Aantrekkingskracht, tuinieren, (stijl)dansen, genieten in de natuur en van relaxmomenten enz. enz.

Ik ben er trots op dat ik Groningse ben en spreek dan ook graag het Gronings dialect met de Groningers.

In mijn leven heb ik vele obstakels overwonnen, ik ben zoals ze noemen een ervaringsdeskundige op verschillende gebieden. 

De ervaringen zijn o.a.: regelmatig te horen gekregen dat ik niet goed genoeg zou zijn. Jong getrouwd en kinderen gekregen, op bijstandsniveau geleefd, in een burn-out geraakt, verschillende minder leuke familiesituaties meegemaakt, mantelzorgsituaties meegemaakt van o.a. 1e man die ziek was en jong overleden, moeder die de ziekte Parkinson had en overleden is, vader die een beroerte heeft gehad en halfzijdig verlamd is, 1 van mijn dochters die een ernstig ongeluk heeft gehad en beperkingen er aan over gehouden heeft enz. enz.

Daarnaast heb ik ook vele leuke ervaringen meegemaakt zoals mijn fijne liefdevolle relaties met wederzijds respect (ik ben nu voor de 2e keer heel gelukkig getrouwd). En heb een heel fijn netwerk van lieve en betrokken familie, vrienden en bekenden. Ik heb fijn werk gedaan waar ik mijn passie in kwijt kon en waar ik gewaardeerd werd om wat ik deed en hoe ik mijn werk deed.


Al deze ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben, een liefdevolle, sterke vrouw, een mensenmens die liefde en compassie voelt voor anderen en graag de wereld een stukje mooier wil maken door het overbrengen van haar positieve inspiratie aan anderen.

Ik zeg vaak dat mijn levenspad over rozen loopt, maar dat ik tussentijds ook wel in de doornen trap, waarmee ik wil zeggen dat ik een fijn levenspad bewandel, ondanks de moeilijkheden die ik ook ervaar. Het gaat er naar mijn mening niet om óf je moeilijkheden ervaart in je leven, maar hóe je ermee omgaat. Je hebt namelijk altijd een keuze hoe je met je moeilijkheden omgaat. Ik heb ervoor gekozen het leven te nemen zoals het komt, het te accepteren zonder mij er al te druk over te maken en dat maakt het leven wel een stuk aangenamer is mijn ervaring.


Wat voor mij altijd belangrijk is geweest, is dat ik me niet heb laten leiden door wat anderen mij vertelden wat te doen, ik heb mijn eigen levenspad gekozen en heb me daarbij laten leiden door mijn eigen gevoel, wat altijd goed is gekomen. Het geluk daarbij is dat ik mensen aan mijn zijde heb die in mij geloven en mij vertrouwen en daar ben ik heel dankbaar voor.  

Dit vertrouwen wil ik anderen ook graag  laten ervaren, zodat ook zij kunnen worden die ze graag willen zijn.


Ben jij iemand die dit vertrouwen mist en dit graag wil ervaren? 

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Over mij: About Me
bottom of page