top of page

Coaching

Ik bied 1 op 1 coaching

Mocht je het idee hebben dat je aan de 'zijlijn' van je leven staat dan wil ik je graag helpen om een stuk(je) op je levenspad mee te lopen, om jou zo inzichten te geven en jou te begeleiden naar een voor jou 'mooie levensweg'.

Wat gaan we doen?

Er zijn meerdere mogelijkheden qua coaching die ik kan bieden en we bepalen samen welke voor jou van toepassing kunnen zijn o.a.:

  • 1 op 1 gesprekken in mijn fijne coachruimte, of bij jou thuis (binnen een straal van 50 km., indien naar mij toekomen niet mogelijk is), of al wandelend in de natuur.

  • Interventies vanuit NLP gebruiken door bijv. overtuigingen om te buigen, je in je kracht zetten enz.

  • Inzet van Intuïtief of systemisch coachen door middel van interventies die ik in die opleiding geleerd heb o.a.: tafel en grondopstellingen, rake vragen stellen enz. enz.

Iedereen is unique en heeft een op zichzelf aangepast coaching traject nodig, voor aanvang gaan we samen bepalen wat je doelen zijn en waar en hoe je daaraan wilt werken.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vandaag nog contact met mij op voor een eerste vrijblijvende afspraak. Dit eerste gesprek is gratis.

65917846_10206176519168805_3101670869722
Coaching: Services

Wandelcoaching

Indien het voor jou mogelijk is kan wandelen en praten in de natuur jou heel goed doen, het helpt o.a. bij het ontspannen.
Het is door studies bewezen dat bewegen en natuur gunstige effecten hebben op onze lichamelijke en psychische gezondheid.

_Q8A2513.jpg
Coaching: Image

Een indruk van mijn coachruimte, waarmee ik rust en geborgenheid wil creëren.

Voel je op je gemak bij mij.

Ik heb gekozen voor een huiselijke sfeer die ook rust uitstraalt door 1 wand met bos te behangen. Verder maak ik gebruik van geuren (puur natuurlijke essentiële oliën) en geluiden, zodat alle zintuigen op een positieve/relaxte manier geprikkeld worden tijdens onze sessies.

_Q8A2439.jpg
Coaching: Welcome
Coaching: Gallery
bottom of page